سلام. دوستان در انجمن سافت98 این موضوع رو مطرح کردم در آخر نتیجه شد که باید به نمایندگی برم و مشکل از هارد هست و باید برام تعمیر کنن ! حال یک شرح هم برای شما میدم مطمعننا تخصصی تر میتونید راهنماییم کنید.
لپتاپ Asus N56jn-C دارم 4ماه میشه خریدم گارانتی آواژنگ تا 2017 اعتبار دارد.
آخرین ویندوز رو 2ماه پیش تغییر دادم ویندوز 7 بود که کردمش 8.1 در 2ماه اخیر هیچ مشکلی نداشتم اما 2روز هست که متوجه مشکل بسیار نگران کننده ای ( برای من ) شدم... بر حسب عادت ( شاید وسواس ) به تسک منیجر هر روز سر میزنم تا میزان مصرف منابع سیستم رو همیشه دستم باشه...
طبق معمول مصرف سی پی یو و رم بترتیب 2 و 19 % بود. ( رم این لپتاپ 8 هست و cpu i7 ) اما چیزی که بسیار متعجبم کرد مصرف دیسک بود... 100% ! ( در این لحظه برنامه ی Norton Security Deluxe ) درحال فول اسکن از سیستم بود.
100% هم رو هم به شرح درصد اینطور بود ( 80% نورتون سکوریتی و 21% پروسه System ) که خب گفتم شاید مشکل از نورتون هست بستمش و دیدم دیسک شد 0% با کمال تعجب بعد از 1کی 2ساعت متوجه شدم کلا هر پروسه ای رو در ویندوز به اجرا در بیارم دیسک به 100% میرسه مثال دیگه اش برنامه بهینه سازی Ccleaner بود که خب اجراش کردم و سریعا ( 80% ccleaner و 20% system ) دیسک رو 100 کرده بودن... 2 نرم افزار دیگه رو هم چک کردم و کلا متوجه شدم هر عملی که در محیط ویندوز انجام بدم باعث 100 شدن دیسک میشه ! مهندسان عزیز توجه داشته باشید ( مشکل بنده 100% شدن پروسه Svchost.exe نیست که در بسیاری از منابع خارجی به این عنوان حل شده هست svchost Disk high usage )
همونطور که توضیح دادم همون پروسه خاصی که اجرا میکنم دیسک رو به 100 میرسونه . خب بعد دوستان سافت98یی پیشنهاد دادن ویندوز عوض کنم که شاید مشکل از ویندوزم باشه خب گفتیم چشم ویندوز 7 نصب کردیم دوباره همین اتفاقات تکرار شد.
عکس های درخواستی از بعضی نرم افزار ها که راجب سیستم اطلاعات میدن ( درخواست شده بود تو سافت98 قرار بدم برای شماهم قرار دادم )
حال امید ما به شماست ببینیم نتیجه چی میشه.
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks